Verzekeren

Verzekeringen, dat is voor als er iets gebeurt. Vooral bij anderen, want ik ben voorzichtig. Er gebeurde gisteren niks, dus vandaag of morgen ook niet, vandaar dat we verbouwereerd opkijken wanneer er “iets” gebeurt wat we niet verwachtten.

Wat exact is “iets” en wanneer is het erg? Dat is de vraag waarmee het allemaal begint.

Informeer u over verzekeringen vóór er iets gebeurt, niet nadat het gebeurde, want dan is het te laat. Toch zien we dit al te vaak.

Nadenken over welke verzekeringen en op welke manier, dat doen wij voor u. Ons denkwerk is gratis. Uw zekerheid het gevolg.

Al te vaak wordt aangenomen dat de term verzekering de vlag is die de lading dekt. Helaas, pas bij schade komt men er achter dat dit niet steeds zo is.

Het is niet de bedoeling dat u met scha en schande kennis neemt over hoe verzekeringen juist werken. Het is de bedoeling dat u weet welke risico’s u loopt, en op welke manier ze ingedekt kunnen worden. Dit alles liefst in eenvoudige bewoordingen.

Het bovenstaande is waarvoor wij staan. Eerst raad, dan daad. En iedereen is anders, heeft andere verwachtingen in het leven, heeft andere doelen ook en legt de accenten anders. En het is aan ons om daarin tegemoet te komen. Dat kunnen wij alleen wanneer wij onze klanten persoonlijk kennen.

Wij nummeren onze klanten, uiteraard, maar het blijven mensen. Geen objecten.

Ik geef enkele tips mee, waarop iedereen moet letten, u krijgt ze gratis mee. Doe er uw voordeel mee.

Zorg dat u ingedekt bent voor alles waarvan u de impact maar moeilijk kan inschatten. Ik denk bijvoorbeeld aan een domme tegenslag, die grote gevolgen kan hebben voor anderen, en waarbij u wel eens alleen kan komen te staan, omdat de ene schade-eis de andere opvolgt. Want het is dikwijls een opvolging van tegenslagen. Alles is in een rechtstaat met elkaar verbonden, het ene brengt vaak het andere met zich mee.

Dek u daarom juridisch voldoende in. U bent niets met die goedkope omnium, als de rechtsbijstand niet deugt. Waarvoor dient dit? Wel soms eist men van u schadevergoeding, en met wat aandacht in het verleden is dat wel opgevangen. Maar heeft u er als eens bij stil gestaan hoe u uw vergoeding van anderen te pakken krijgt? Verwacht in geen geval dat het op een zilveren schoteltje zal aangereikt worden, want de realiteit is anders.

Verzeker eerst uzelf, daarna uw spullen. Denk aan uw gezondheid, denk aan een ongeluk dat om het hoekje schuilt. Wees gerust egoïstisch als het om uw lijf en leden gaat.

Wenst u meer van dergelijke tips te bekomen, wenst u kennis te maken met onze manier van aanpakken, onze visie en onze klantvriendelijkheid? Wel, aarzel niet en neem contact op, wij helpen u graag met raad en daad.

Ondernemingsnummer

0855249097

© Zakenkantoor Walter Verheyen | Privacy policyGedragsregels

Design by Boar